Учениците да тръгнат много по-рано за утрешния държавен зрелостен изпит с

...
Учениците да тръгнат много по-рано за утрешния държавен зрелостен изпит с
Коментари Харесай

Важни препоръки за учениците, които ще се явят на матура утре!

Учениците да тръгнат доста по-рано за утрешния държавен зрелостен изпит с оглед на предстоящите митинги на превозвачите и на Столичния автотранспорт. Това посъветва в изявление за БНР Диян Стаматов, ръководител на Съюза на работодателите в системата на националната култура в България и шеф на 119-то училище " Акад. Михаил Арнаудов " в София.

Той изрази надежда протестните дейности да стартират след началния час на матурите.

Според Стаматов е добре зрелостниците да са на мястото на изпита 30-40 минути по-рано и предварително да проиграят маршрута до съответното образователно заведение.

" Защото то е друго от учебното заведение, в което учи всеки ден. "

" От на следващия ден цялата ни страна навлиза в една извънредно дълга изпитна сесия в междинното обучение, която ще завърши някъде след 20 юни. Една поредност от към 100 изпита. За това време най-важното остава спокойната организация, спокойното осъществяване и апелът да не се вършат никакви промени в никакво отношение по организацията на всевъзможни действия в междинното обучение ", разяснява Стаматов.

Тройката става малко по-трудно достижима заради покачването на долната граница на летвата за точки и оценка, само че няма да има смяна във връзка с златната среда, още по-малко за високите оценки, посочи Диян Стаматов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР